Субота, 04.05.2024, 21:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Лісківський ЗЗСО І - ІІ ступенів Менського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Тиждень права

Понеділок, 26.02.2018 року

Усний журнал «Я маю право» (1-9 класи)

Вівторок, 27.02.2018 року

Гра «Знай свої права» (1-4 класи)

Середа, 28.02.2018 року

Виховна година «Що означає бути громадянином своєї держави» (7-8 класи).

Четвер, 01.03.2018 року

Бесіда «Право і закон» (5-7 класи)

П’ятниця, 02.03.2018 року

Виховна година «Правова культура – міцність держави» (9 клас).

Переглядів: 320 | Додав: liskiv | Дата: 24.02.2018 | Коментарі (0)

«Знову казка прийшла Новорічна»

       Знову Новорічна казка завітала у стіни нашої школи цього зимового морозного дня. Казкові герої в яскравих карнавальних костюмах розіграли чарівне дійство із піснями й танцями, конкурсами й хороводами. Дід Мороз і Снігуронька з найкращими побажаннями здоров’я, миру і добра вручили всім учням школи солодкі подарунки. Спонсорами люб’язно стали Лісківський старостинський округ, місцеві підприємці та правління ТОВ «Мена-Авангард».

Переглядів: 297 | Додав: liskiv | Дата: 27.12.2017 | Коментарі (0)

МІС ШКОЛИ 2017

    18 листопада 2017 року в нашій школі було особливо весело й цікаво. Цього дня проходила конкурсно-розважальна програма «Міс школи 2017». У ній взяли участь найвродливіші, найпривабливіші, найсміливіші дівчата нашої школи. Вони проявили себе як гарні оратори, вправні господині, інтелектуалки і справжні артистки. Експерти й поціновувачі прекрасного, члени журі, визначили переможницю. Нею стала учениця 5 класу, витончена і граціозна, ФЕДОРЕНКО АНАСТАСІЯ. Інші учасниці отримали не менш почесні титули. Усі дівчата були нагороджені дипломами та призами. Спонсорами конкурсу виступили класні керівники та однокласники.

Переглядів: 315 | Додав: liskiv | Дата: 18.11.2017 | Коментарі (0)

Тиждень ОБЖ

З 13.11. по 17.11.2017 року в школі було проведено Тиждень основ безпеки життєдіяльності. Цей тиждень проводився з метою виховання в учнів здорового способу життя як основної умови реалізації фізичного, психічного, соціального та духовного потенціалу людини з урахуванням її індивідуальних особливостей, розвитку здоров’язберігаючих компетентностей; поглиблення знань учнів про види та джерела небезпеки, вміння оцінювати рівні ризику в щоденному житті, вміння діяти в разі небезпечної ситуації. Виховувати рішучість, упевненість у своїх можливостях, а також мотивацію дбайливого ставлення до життя і здоров’я.

13.11.2017 року – шкільна лінійка, приурочена відкриттю Тижня ОБЖ.

Шкільним бібліотекарем була організована виставка методичної та науково-популярної літератури «Зупинись! Прочитай! Дій!», яка дала можливість учням ознайомитися з особливостями поведінки під час різноманітних надзвичайних ситуацій, а також прочитати про способи надання першої домедичної допомоги.

14.11.2017 року було проведено вікторину «Молоди обирає здоров’я!», в якій взяли участь учні 5-9 класів. Питання стосувалися здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, інфекційних хвороб та ВІЛ-СНІДу. Переможцем став учень 7 класу – Бушак Валентин.

У конкурсі малюнків «Вогонь – друг, вогонь – ворог», оформленні газет, фотоколажів на дану тематику брали участь учні 1-9 класів. Перше місце зайняла учениця 6 класу Лупій Ельвіра.

15.11.2017 року старші учні школи виготовляли інформаційний стенд «Безпека понад усе!».

У грі-конкурсі «Правила безпеки життєдіяльності» взяли участь учні 5-9 класів. Питання стосувалися правил поведінки під час різноманітних небезпечних ситуацій: «Пожежна небезпека», «Правила поведінки на дорозі», «Поводження з електричними приладами», «Газонебезпека», «Сам удома», «Поведінка з незнайомцями», «Поведінка при виявленні незнайомих предметів» тощо. Переможцем став учень 7 класу Борисов Денис.

16.11.2017 року тематичний захід з безпеки життєдіяльності «Юні рятувальники» допоміг учням відпрацювати практичні навички з надання допомоги потерпілим та наданні самодопомоги в екстремальній ситуації.

Також по класам були проведені бесіди «Убезпеч своє життя», які ще раз дали учням змогу повторити правила безпеки життєдіяльності.

17.11.2017 року відбулося підведення підсумків проведення тижня ОБЖ .

Переможців тижня нагородили грамотами та призами.

Переглядів: 293 | Додав: liskiv | Дата: 17.11.2017 | Коментарі (0)

Тиждень хімії та біології

З 02.10. по 06.10.2017 року в школі проводився тиждень хімії та біології. Він був насичений та цікавий. У ньому взяли участь як учні старших класів, що вивчають хімію та біологію, так і учні початкової ланки.

02.10.2017 року пройшов конкурс малюнків «Ми – частина живої природи», переможцями стали: 1 місце – Лупій Ельвіра (6 клас),

2 місце – Малетич Денис (3 клас),

3 місце – Лупій Іванна (4 клас).

Також учні 5 – 9 класів випускали газети на екологічну тематику. Переможцями стали учні 9 класу.

03.10.2017 року для учнів 1-4 класів проводилася біологічна вікторина «У світі тварин та рослин». Учитель загадував дітям цікаві запитання про тварин- та рослин-рекордсменів. Перемогла учениця 3 класу – Чичкан Інна.

У конкурсі віршів про тварин та рослин «Чарівний світ флори та фауни» мали змогу взяти всі учні школи. Діти складали вірші про улюблених тварин, про рослини-символи України, про лікарські рослини. Переможницею конкурсу стала учениця 7 класу – Хліб Марина.

04.102017 року учні 1-4 класів розгадували загадки на тему «Тварини навколо нас». Переміг Девицький Денис (учень 3 класу). Учні ж старших класів самі складали кросворди, ребуси з хімії та біології. Їх роботи були розміщені на виставці. Школярі повинні були виконати ці завдання. Переможцем став учень 7 класу Борисов Денис.

У виховному заході «Ми і хімія» взяли участь учні 5-9 класів. На ньому діти обговорювали позитивний і негативний вплив хімії на природу й людину. Займалися пошуком шляхів зменшення шкідливого впливу хімічних речовин на навколишнє середовище.

05.10.2017 року проводилася розважальна гра «Зоряний час». У ній брали участь учні 5-9 класів. До команд були залучені представники різних класів, адже в змаганні були використані запитання, які вимагали знань як з біології, так і з хімії. Перша команда називалася «Алхіміки», друга – «Новатори». В усіх конкурсах успіхи були практично однаковими, але в кінці гри «Новаторам» вдалося перемогти команду суперників.

Цього дня по класам були проведені бесіди «Як не захворіти на грип та простуду», адже з настанням холодів ця тема стає дуже актуальною.

06.10.2017 року було підведено підсумки проведення тижня хімії та біології, а також нагородження переможців грамотами та пам’ятними призами.

Переглядів: 415 | Додав: liskiv | Дата: 07.10.2017 | Коментарі (0)

 «Пошана рідним учителям»

У час, коли шелестить золотим листям осінь й приносить нам свої щедрі дари, приходить освітянське свято. Зі словами щирої шани та сердечної вдячності до педагогів звернулися учні нашої школи. Святковий концерт підготували педагог-організатор Невжинська О. В., учитель музики Чуб М. В. та вчителі початкових класів – Кушнеренко С. А., Вітченко С. М. та Хамула О. Г. Аромат квітів наповнював зал й нагадував про свято аж до закінчення робочого дня.

Переглядів: 297 | Додав: liskiv | Дата: 01.10.2017 | Коментарі (0)

Тиждень біології та географії 

22 – 26 лютого у школі проходив тиждень географії та біології, метою якого було повторити і закріпити вивчений матеріал; удосконалити знання з географії та біології; розвинути логічне мислення та творчі здібності учнів; навчитися аргументовано доводити власну думку; підготувати дітей до активної життєвої позиції.
Розпочалося все із загальношкільної лінійки. Протягом тижня діти поринули у захоплюючу мандрівку по країні знань. Розпочалася подорож у понеділок з географічної вікторини між учнями 5 – 8 класів, найбільш активні учасники якої були винагороджені подарунками. У вівторок подорож продовжили учні 8 та 9 класу, взявши участь у заході «Пригоди у замку Біо», переможцями стали учні 9 – го класу. У середу учні 5 – 9 класів відвідали екологічну конференцію «Земля у нас одна», де мали можливість дізнатися про найбільші екологічні проблеми Землі та задати питання експертам. Також учні 6 - 9 класів мали змогу поринути у цікаву георграфічну мандрівку під назвою «Фортеця знань», де найкращими мандрівниками виявилися учні 6 – го класу. Також осторонь не залишились і учні менших класів 1 – 4, взявши участь у вікторині «Ерудити молодшої школи, єднайтесь», найбільш активні учні були нагороджені подарунками.
Тиждень географії та біології закінчився підведенням підсумків конкурсу аплікацій та саморобок з різних матеріалів «О цей дивовижний світ природи».
Тиждень виявився насиченим, цікавим, довів, що природничі науки корисні у сучасному світі і захоплюють своїми цікавими фактами та відкриттями.

Переглядів: 370 | Додав: masa-mysa | Дата: 08.03.2016 | Коментарі (0)

      Вони стали на захист України...

  У Лісківській ЗОШ І - ІІ ступенів проведено виховний захід "Вони стали на захист України". Учні вшанували пам'ять загиблих земляків із Менського району та Чернігівської області, написали на листівках з голубами-птахами миру слова подяки та підтримки бійцям АТО, ознайомились із тематичною виставкою "Пам'ятаємо їхні імена" та малюнками "Україна - єдина країна", прозвучали поезії на патріотичну тематику. Підготувала захід педагог-організатор Чичкан О. В. (дивіться фотоматеріали).

Переглядів: 396 | Додав: liskiv | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Вивчаємо правила дорожнього руху

  Діти, які проживають у невеликому селі, де немає трамваїв, тролейбусів, світлофорів, потрапляючи у велике й гамірливе місто, можуть розгубитися й опинится в неприємній ситуації, якщо не будуть знати й дотримуватись Правил дорожнього руху. 

  Під час вікторини, проведеної в школі, учні повторили ПДР, дорожні знаки, вдосконалили вміння використовувати знання про них в повсякденному житті.

   Переможці визначалися після 5 турів: "Загадковий", ""Запитання-відповідь", ""Тестування", "Дорожні знаки", "Намалюй знак". Глядачі мали можливість взяти участь у грі, відповівши на запитання: 1) Які причини дорожньо-транспортних пригод з пішоходами? 2) Які основні правила для велосипедистів та водіїв мопедів? 

  Закінчився захід нагородженням переможців та побажанням не тільки знати ПДР, але й дотримуватись їх.

Переглядів: 355 | Додав: liskiv | Дата: 23.10.2014 | Коментарі (0)

 Хліб - усьому голова

  Вшануванню праці хлібороба, вихованню поваги до хліба був присвячений загальношкільний  захід "Хліб - усьому голова", який пройшов у школі 16 жовтня 2014 року. Золота осінь (Костюченко К.); хліб-сіль на рушникові; історії про виникнення хліба; сценки, прислів'я, казки про хліб; пісні, танець розкрили перед присутніми усю важливість хліба в житті людини. Свято організувала учитель світової літератури Рогова З. М. (дивіться фотоматеріали).

Переглядів: 363 | Додав: liskiv | Дата: 22.10.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Нова школа
    Пошук
    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Друзі сайту