Неділя, 05.05.2024, 08:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Лісківський ЗЗСО І - ІІ ступенів Менського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів
Новорічна вистава для молодших школярів
      27 грудня 2013 року в школі було по-новорічному святково. У цей день у школі проводився новорічний ранок для молодших школярів.
     На казкову виставу учні 1-4 класів прийшли у ретельно підготовлених новорічних костюмах. Були тут і Кузя, і клоуни, і ведмедики, і Колобок, і сніжинки, і казкові принцеси. Порадували дітей своїм виступом Пєчкин (Фесенко П. В.) з Ялинкою (Костюченко Катя), казкова Баба Яга (Шамрук Марія) з іншою нечистою силою. Із захопленням учні грали в ігри, водили новорічні хороводи, розповідали вірші, співали, танцювали. Дід Мороз (Фесенко Юра) разом із Снігуронькою (Кушнеренко Олександра) порадували дітей привітанням з Новим роком та подарунками від спонсорів (сільських рад с. Ліски та с. Осьмаки, СК "Лан" та місцевих підприємців). Новорічний ранок пройшов з великим успіхом. А підготували святкове дійство учителі початкових класів Кушнеренко С. А., Хамула О. Г., Вітченко С. М. та Чуб М. В.
   Фото з новорічного ранку можна подивитись у фотоальбомах.
Переглядів: 433 | Додав: liskiv | Дата: 29.12.2013 | Коментарі (0)

Шановні відвідувачі сайту!

У пору цю, коли падає сніг
І морози чимдуж припікають,
Знов на землю поспішає Новий рік -
З ним сердечно усіх вас вітаємо,
Зичимо сонця та світлих надій,
Миру й втіхи на кожному кроці,
Також здійснення планів і мрій
У прийдешньому Новому році!

Переглядів: 382 | Додав: liskiv | Дата: 28.12.2013 | Коментарі (0)

Увага! 
Конкурс на краще новорічне оформлення класної кімнати
    Дорогі учні нашої школи - талановиті, творчі, завзяті! Оголошується конкурс на краще оформлення класу до свята Нового року! Проявіть свою фантазію, дизайнерський талант та уміння дивувати! Створіть новорічний настрій в школі! 

Переглядів: 396 | Додав: liskiv | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

Святий Миколай у школі

    19 грудня до дітлахів 1-5 класів нашої школи завітав святий Миколай. Учні старанно готувалися до зустрічі з ним: підготували вірші, пісні про Миколая Чудотворця. І, на радість школярикам, він не забарився, і прийшов на свято. За традицією, діти за свою старанність і слухняність отримали подарунки. А допомогли організувати зустріч зі святим Миколаєм учителі початкових класів: Хамула О. Г., Кушнеренко С. А., Вітченко С. М., Чуб М. В. та учитель фізичної культури Фесенко П. В.

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 405 | Додав: liskiv | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

Тиждень права

Із 9 по 13 грудня 2013 року в нашій школі проходив Тиждень права «Із дітьми про серйозне». Усі заходи тижня були спрямовані на виховання нового громадянина, соціально активної, компетентної особистості, а також на вивчення учнями Конвенції ООН «Про права дитини». Було розроблено ряд заходів, що охопили усі ланки освітньої діяльності – від початкової до старшої школи.

Першим кроком проведення агітації стала урочиста лінійка на тему «Наші права – щасливе майбутнє», на якій учитель історії й права Невжинська О. В. ознайомила з планом проведення тижня, розповіла про основні правові зобов’язання учнів та нагадала про їхні обов’язки. Активну участь у підготовці та проведенні лінійки взяли учні 6, 7, 9 класів, а театралізовану постановку продемонстрували учні 6 класу – Мироненко В., Чичкан В., Руденко А., Борисова А., та учні 8 класу – Шамрук М. та Руденко Ю.

Наступного дня класними керівниками 1-9 класів проведена виховна година до Всесвітнього дня прав людини. На ній розглядалися питання запобігання різних форм насильства. Класні колективи разом із наставниками підготували цікаві матеріали із даного питання, обговорили газетні та журнальні статті. Форми проведення класних годин були різноманітні: круглі столи, диспути, інформаційні години.

Учитель права Невжинська О. В. організувала з учнями 9 класу літературно-правову гру «Клуб любителів детективу». Учні були залучені до самостійного осмислення й аналізу складних життєвих ситуацій, вчилися шукати вихід з них, відчули складність міжособистісних стосунків. Олена Володимирівна готувала учнів до реальних ускладнень у житті та їх подолання. Розв’язуючи морально-правові колізії, школярі вчилися перемагати негатив.

Учні початкових класів брали участь в конкурсі малюнків «Права дитини в малюнках».

На закінчення Тижня права відбулася виставка плакатів та інформаційно-довідкової літератури «Знати потрібно дорослим і дітям». Гарні, насичені різноплановим матеріалом газети випустили учні 9, 7, 6 і 5 класів.

Отак насичено пройшов Тиждень права в нашій школі. 

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 389 | Додав: liskiv | Дата: 16.12.2013 | Коментарі (0)

     
   Семінар заступників директорів з НВР

     06 листопада 2013 року на базі нашої школи відбувся районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи. Гостей привітали учні школи. У ході семінару була показана презентація про школу. Заступник директора школи Прищепа Н. І. поділилась досвідом роботи з методичної проблеми школи. Творча група вчителів провела тренінгове заняття "Серце віддаю дітям" (за В. Сухомлинським). Після чого гості школи разом з батьками учнів мали можливість побувати на родинному святі "Священне вогнище родинне", яке підготували учителі Кушнеренко С. А. та Чуб М. В. зі своїми вихованцями. Діти проникливо читали вірші, співали, танцювали, інсценізували твори В. Сухомлинського.


 



Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 358 | Додав: liskiv | Дата: 07.11.2013 | Коментарі (0)

Конкурс "Міс Осінь"

      О. Пушкін писав: "Унылая пора... Очей очарованье! Приятна мне твоя прощальная краса. Люблю я пышное природы увяданье. В багрец и в золото одетые леса!" За традицією цієї осінньої пори в жовтні в нашій школі проходить найочікуваніший конкурс для дівчат "Міс осінь". Адже золота пора дозволяє ученицям пофантазувати та показати себе привабливими, розумними, ерудованими, талановитими. Учасниць було п'ять: Карпенко С. (5 клас), Труба Д. (6 клас), Костюченко К. (7 клас),

 

Руденко Ю. (8 клас), Кривденко В. (9 клас). Усі шкільні красуні добре підготувалися, глядачам і журі було цікаво спостерігати за конкурсною програмою. Після підведення підсумків титул "Міс Осінь" отримала Костюченко Катерина, інші дівчата також не залишилися поза увагою і були відзначені в різних номінаціях. 


Переглядів: 402 | Додав: liskiv | Дата: 27.10.2013 | Коментарі (0)

Свято до Дня учителя

У найкращу пору, коли шелестить падолистом осінь, а над землею променять різнобарвні квіти, приходить свято - Всесвітній День учителя!

Саме в такий день напередодні свята учні Лісківської ЗОШ І – ІІ ступенів вітали весь педагогічний колектив школи.

У святково прибраній залі звучали теплі слова подяки вчителям за їх нелегку, але таку необхідну працю.

Учні адресували своїм рідним педагогам багато щирих привітань, пісень. Увесь захід супроводжувався різними конкурсами. У залі панувала доброзичлива атмосфера.

Усі учасники подарували педагогам добрий позитивний заряд енергії, натхнення працювати на освітянській ниві.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 359 | Додав: liskiv | Дата: 06.10.2013 | Коментарі (0)

 Вітаємо Вас 

на сайті Лісківської 

ЗОШ І - ІІ ступенів!

Нашій школі - 82 роки. Центральне приміщення навчального закладу та приміщення для початкових класів

Методична проблема школи:

"Впровадження ідей творчої спадщини 

В. Сухомлинського в школі-родині"


З історії школи 

У далекому 1930 році Лісківська школа вперше гостинно відкрила двері, покликавши дітей до незвіданої Країни знань. До цього діти навчались в одній з кімнат сільської ради з 1923 року.Першим учителем і першим директором був Камков М. К.  

У 1927 році виконком сільської ради подав пропозицію про необхідність будівництва типового приміщення школи. Будівництво розпочали весною 1929 року, і вже 1 вересня 1930 року малиновий передзвін дзвоника гостинно запросив учнів до класних кімнат на навчання. Це була велика радість для всіх жителів села. Школа мала 4 просторі класи, великий світлий коридор та квартири для вчителів.

У 1932 році початкова школа була реорганізована в неповну середню,  здобували освіту в ній протягом 7 років. Перший випуск таких учнів відбувся в 1935 році і налічував 26 чоловік.


З 1960  по 1990 роки школа була восьмирічкою, а далі - аж до сьогоднішніх днів - школярі навчаються дев'ять років.

Лісківська ЗОШ І - ІІ ступенів дає грунтовні знання учням, виховує їх патріотами своєї малої батьківщини і квітучої України. Школа-родина - це справжня домівка для 78 учнів


 

Переглядів: 527 | Додав: liskiv | Дата: 06.10.2013

« 1 2 3 4
Нова школа
    Пошук
    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Друзі сайту