Неділя, 05.05.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Лісківський ЗЗСО І - ІІ ступенів Менського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Відкриття дитячого садочка в с. Осьмаки

  У Лісківській ЗОШ І - ІІ ступенів навчаються учні з кількох сіл району. Саме тому, коли 8 жовтня 2014 року в с. Осьмаки було відкриття дитячого садочка "Капітошка", наші школярі завітали зі святковогою програмою до своїх маленьких друзів. Глядачі з цікавістю слухали пісні, спостерігали за танцями, куштували коровай і не шкодували оплесків для артистів. Привітальні слова з нагоди значної події в житті села сказали численні гості, які були присутні на святі. Із завмиранням батьки дошкільнят слідкували за виступом своїх дітей. За традицією, садочок було освячено, щоб тільки добро і злагода панували в ньому. Стрічку урочисто перерізали голова РДА Мисник О. П., начальник відділу освіти Литовченко Л. В. та сільський голова с. Осьмаки Савченко Т. В.

Переглядів: 377 | Додав: liskiv | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Шановні освітяни !!!

Щиро вітаємо Вас з Днем учителя!

Допоки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми Вам життям бажаєм твердо йти,
І днем грядущим від душі радіти!
 
Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!

Переглядів: 356 | Додав: liskiv | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

Ми любимо Україну...

   22 вересня 2014 року навчальний день в Лісківській ЗОШ І - ІІ ступенів розпочався зі святкової лінійки. Учнівський та педагогічний колективи школи організували патріотичний флеш-моб. Яскраві  українські вишивки, жовто-блакитні кольори на одязі, соняшники-маки у вишуканих дівочих зачісках, намальований національний прапор на обличчі або руках у хлопців створювали неповторний єдиний настрій любові до рідної держави в усіх присутніх. Звучав гімн України, виконувались пісні, звучала поезія про найдорожчу в світі країну. 

 

Переглядів: 537 | Додав: liskiv | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

Тепло татусевих, дідусевих долонь...
   24 лютого початкова школа була сповнена не лише дитячими, а ще й чоловічими голосами. Татусі та дідусі зібралися на свято "Тепло татусевих, дідусевих долонь...". Учні заздалегідь готувалися до цієї події - розучували вірші, пісні, танці, цікаві історії, які трапляються з чоловіками за відсутності жінок. Але демонструвати свої таланти довелося й гостям, бо для них було організовано різноманітні конкурси "Зроби літачок", "Почисти картоплю", "Впізнай по ручках", "Дорога", "Лікар". Усі татусі і навіть дідусі із задоволенням показували свої вміння. Завершилося свято чаюванням з солодкими цукерками, печивом і фруктами. Усі чоловіки поверталися додому з медалями "Супер-тато", "Супер-дідусь", які отримали від своїх дітей і внуків. Організатором свята була учитель початкових класів Хамула О. Г., яка атестується в цьому навчальному році, допомагали в підготовці заходу її колеги - учителі 2-4 класів. 
   Дивіться фото зі свята в "Фотоальбомах".
Переглядів: 427 | Додав: liskiv | Дата: 24.02.2014 | Коментарі (0)

Навчання по електробезпеці
    07.02.2014 року Лісківську ЗОШ І - ІІ ступенів відвідав інженер з охорони праці Менського РЕМу Коворотний Олександр Володимирович.
   У ході бесіди з учнями школи на тему "Електробезпека у побуті. Поводження з електричним струмом" інженер спочатку торкнувся загальних правил безпеки, а потім відповідав на всі запитання, що цікавили учнів. Змістовною й корисною була ця бесіда. Учні повторили правила поводження під час грози, як безпечно вийти з-під дії дроту, що впав і знаходиться під напругою; які існують засоби захисту від дії електричного струму. Дізналися про правила підключення електричних приладів у мережу; про наслідки від залишеного увімкненим зарядного пристрою; про способи допомоги потерпілому, що отримав ураження електричним струмом.
      Дякуємо Олександру Володимировичу за цікаві відомості!

Переглядів: 408 | Додав: liskiv | Дата: 08.02.2014 | Коментарі (0)

Тиждень початкових класів
   На початку лютого в школі пройшов тиждень початкових класів, присвячений 200-річчю Т. Г. Шевченка. 
  У перший день тижня змагалися знавці рідної мови (учні 3-4 класів): розгадували кросворди, ребуси, шаради... Учні 1-2 класів брали участь у вікторині "У гостях у казки". А ще школярики декламували вірші Великого Кобзаря.
  2 день - "Математичний". Проведено "Математичний аукціон" (1-2 класи) та інтелектуальна гра "Розумники та розумниці" (3-4 класи).
    3 день - "Природничий". Діти взяли участь у вікторині "Галявина чудес" та представили малюнки "Чого не можна робити в лісі".
  4 день було присвячено спорту і здоров'ю. Змагалися спортсмени у "Веселих стартах".
    5 день - День мистецтва та підведення підсумків.
  Учні початкових класів порадували всіх виробами, виготовленими своїми руками. Були серед них і вишитий рушничок та серветка, вироби з дерева "Рибки", з паперу - Шевченківська хата", з ниток і навіть з макаронів.
  Переможці та активні учасники отримали грамоти та подарунки.
Переглядів: 477 | Додав: liskiv | Дата: 07.02.2014 | Коментарі (0)

Тренінг "Зроби свій вибір: життя чи примарна насолода"
   Найважливіше в житті людини - здоров'я. Учні 7 класу ще раз переконалися в тому, що вибір на користь здорового життя залежить цілком від них самих. А допомогла їм у цьому класний керівник Романченко М. О., яка провела годину спілкування-тренінг для своїх вихованців. Школярі малювали портрет однокласників, складали "циферблат" свого життя, пояснювали вислів Сенеки: "Люди не помирають. Вони вбивають себе самі", міркували, якою є  шкода від куріння, складали "Правила здорового способу життя", аналізували прослухану притчу про тендітного метелика в руках людини. Учні зробили висновок, що життя та здоров'я людини, як і метелик, дуже крихкі і їх потрібно берегти.  

Переглядів: 430 | Додав: liskiv | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)

 Наш навчальний заклад обслуговує СЕРЕДА ВЯЧЕСЛАВ МИКОЛАЙОВИЧ, старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Менського РВ УМВС України в Чернігівській області

  Робочий кабінет № 22, розміщений за адресою: м. Мена, вул. Ч. Площа, 8 ( 3-й поверх приміщення Менського РВ УМВС України в Чернігівській області).

  Телефон: (093) 025 76 47

  Електронна адреса УКМСД МВС України: ditypolice@mvs.gov.ua

Переглядів: 347 | Додав: liskiv | Дата: 08.01.2014 | Коментарі (0)

    До уваги учнів!
   У 2013-2014 н.р. конкурс юних істориків "Лелека-2014" відбудеться 14 березня 2014 року. В інтелектуальному конкурсі можуть брати участь учні 5-9 класів.
   Фізичний конкурс «Левеня-2014» відбудеться 4 квітня 2014 року. Конкурс проводиться для учнів 7-9 класів.
    Для участі в конкурсах звертайтеся до учителів історії та фізики.
 
Переглядів: 422 | Додав: liskiv | Дата: 08.01.2014 | Коментарі (0)

Новорічний вечір для старшокласників
   Що потрібно для гарного настрою? Звісно, прикрашена ялинка, весела музика, добрі друзі, новорічна вистава. Усе це було на новорічному вечорі для старшокласників у нашій школі. Учнів розважали ведучі - Гладченко Т. та Шамрук М., казкові звірі, Карлсон (Девицький Б.), Баба Яга (Костюченко К.), старик Хоттабич (Чичкан І.), охорона Діда Мороза (учні 5 класу). Кожен клас підготував новорічні сценки та пісні. Учні 9 класу інсценізували "Вечори на хуторі біля Диканьки" М. Гоголя, 7 клас презентував новорічне інтерв'ю з місця подій, 6 та 8 класи розвеселили глядачів сценками. Звучали на вечорі пісні про зиму, Новий рік. Багато бажаючих було на участь у святкових конкурсах.  Ролі Діда Мороза та Снігуроньки успішно виконали Фесенко Ю. та Кушнеренко О. 
   Підготували новорічний вечір педагог-організатор Чичкан О. В., класні керівники 5-9 класів (Кузьомка В. В., Прищепа Н. І., Романченко М. О., Молочко Л. А., Гаєва М. І.) та учитель музики Демиденко Д. М.

Переглядів: 423 | Додав: liskiv | Дата: 04.01.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Нова школа
    Пошук
    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Друзі сайту